Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

18 Νοε 2012

Τα δικαιώματα του παιδιού στο Νηπιαγωγείο: Προβολή Διαφανειών σε μορφή Βίντεο

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Δικαιωμάτων των Παιδιών έχω αναρτήσει στο YouTube παρουσίαση διαφανειών (με χρονισμό 10 δευτερολέπτων από την μία διαφάνεια στην άλλη). Την ίδια παρουσίαση μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στους συνδέσμους που δίνονται παρακάτω.


Δύναται να αξιοποιηθεί ως προκαταβολικός οργανωτής για γενική συζήτηση σχετικά με τα πιο βασικά από τα δικαιώματα των παιδιών, έκφραση προβληματισμών, σκέψεων, ερωτημάτων, προσωπικών εμπειριών, συγκρίσεων και εντοπισμού διαφορών. Έχει επιχειρηθεί η εμπλοκή των Τεχνών (κόμικ, κινηματογράφος, πίνακες ζωγραφικής, λογοτεχνία) για περαιτέρω εμβάθυνση και προβληματισμό.

Ως παρουσίαση διαφανειών για καλύτερη επεξεργασία μέσα στην τάξη, μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας από τους συνδέσμους:
http://www.scribd.com/doc/113677178/%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91
(κατευθείαν στον υπολογιστή με download) ή


 
http://www.slideshare.net/taniakourou/ss-15231462
(μέσω Facebook)

***για τον εννοιολογικό χάρτη του θέματος και για σχετική ακροστοιχίδα, βλ. επίσης την ετικέτα "ΠΑΙΔΙ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:

Το βίντεο βρίσκεται στον σύνδεσμο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ