Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


30 Νοε 2012

Χριστούγεννα στο Νηπιαγωγείο: Κάρτες ακολουθίας για τη γέννηση του Χριστού

Ακολούθως δίνονται οι καρτέλες που περιγράφουν σχηματικά την ιστορία της Γέννησης. Τα παιδιά βάζουν τις κάρτες στη σειρά και διηγούνται την ιστορία της γέννησης του Χριστού. Αν φωτοτυπηθεί το φύλλο εις διπλούν μπορεί να αξιοποιηθεί εναλλακτικά ως παιχνίδι μνήμης. Δίνω δύο εκδοχές, μια με κλασική παιδική εικονογράφηση (δεν είναι ωστόσο πολύ καθαρή η απεικόνιση) και μια με εικονογράφηση "κινουμένων σχεδίων" (σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο template).
**στην ετικέτα Χριστούγεννα, βλ. επίσης άλλες 16 σχετικές αναρτήσεις

μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχείο pdf τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της "ιστορίας της Γέννησης".
(πατώντας αριστέρα πάνω στην δισκέτα, αποθηκεύετε το αρχείο στον υπολογιστή).
Οι φωτογραφίες του αρχείου αυτού θεωρώ ότι είναι ιδανικές για κουκλοθέατρο.
Ας διηγηθούμε την ιστορία της Γέννησης (1)


το ασπρόμαυρο template
Ας διηγηθούμε την ιστορία της Γέννησης (2)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Wow! In the enԁ I got a webpage fгom where I cаn really get helpful data concеrning
mу ѕtudy аnd knоwlеdge.


Reѵiew my web-site: just click the following web page

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ