Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

Οδηγίες Εκτύπωσης Υλικού

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

Οδηγός Αναζήτησης

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Όταν φτάσετε στο τέλος της σελίδας, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις για να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει.

23 Νοε 2012

Χριστούγεννα στο Νηπιαγωγείο: Φύλλα Εργασίας για την Γλώσσα

Η ανάρτηση αυτή προτείνει δύο Φύλλα Εργασίας για την Γλώσσα με έμφαση στην αναγνώριση του αρχικού πεζού γράμματος λέξεων από τη χριστουγεννιάτικη θεματολογία.
**υπόλοιπη σχετική θεματολογία στην ετικέτα "Χριστούγεννα"

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από το thelearningsite.info**επιπλέον υλικό όπως: εννοιολογικός χάρτης του Άι-Βασίλη, επιτραπέζιο παιχνίδι με χριστουγεννιάτικη θεματολογία, online κατασκευή χριστουγεννιάτικου memory game, δραστηριότητα μυθοπλασίας με κάρτες λογικής ακολουθίας από το εργαστήρι του Άι-Βασίλη και δημιουργία χριστουγεννιάτικου παζλ στο λογισμικό  Jigsaw Creator μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μου«Χριστούγεννα Μαγικά και Χρυσή Πρωτοχρονιά»:
    Παιχνίδια και Δραστηριότητες μυθοπλασίας
   με εφαρμογές των Νέων Τεχνολογιών


 στο τρέχον τεύχος του περιοδικού "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο", τεύχος 90. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναρτήσω το υλικό αυτό στην ιστοσελίδα. 


Φύλλα Εργασίας για την Γλώσσα
(1)(2)
***Επίσης να ευχαριστήσω την συνάδελφο Ζωή από την όμορφη Κρήτη που με ηλεκτρονικό της μήνυμα, μου επισήμανε εκ παραδρομής ορθογραφικό μου λάθος στην λέξη "Ακροστιχίδα".
Έκανα τις αλλαγές, όπου ήταν δυνατόν. Ζωή, ευχαριστώ για την επισήμανση.3 σχόλια:

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είπε...

http://1nipkerats.blogspot.gr/
ένα βραβείο από εμάς σαν ευχαριστώ για το υλικό που τόσο απλόχερα προσφέρεις σε όλους μας

Σουλτάνα Μάνεση είπε...

Πρώτα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καλά μου "δευτεράκια" που πάντα έχουν έναν καλό λόγο να μου πουν. Και...ύστερα ένα τεράστιο ευχαριστώ για την προσφορά του βραβείου από το αγαπημένο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.Δεν ξέρω τι να πω, με ξαφνιάσατε...ευχάριστα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google Ranking

Μας παρακολουθούν:

Recent Comments

Recent Comments Widget

Λίστα Ιστολογίων