Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


23 Νοε 2012

Χριστούγεννα στο Νηπιαγωγείο: Φύλλα Εργασίας για την Γλώσσα

Η ανάρτηση αυτή προτείνει δύο Φύλλα Εργασίας για την Γλώσσα με έμφαση στην αναγνώριση του αρχικού πεζού γράμματος λέξεων από τη χριστουγεννιάτικη θεματολογία.
**υπόλοιπη σχετική θεματολογία στην ετικέτα "Χριστούγεννα"

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από το thelearningsite.info**επιπλέον υλικό όπως: εννοιολογικός χάρτης του Άι-Βασίλη, επιτραπέζιο παιχνίδι με χριστουγεννιάτικη θεματολογία, online κατασκευή χριστουγεννιάτικου memory game, δραστηριότητα μυθοπλασίας με κάρτες λογικής ακολουθίας από το εργαστήρι του Άι-Βασίλη και δημιουργία χριστουγεννιάτικου παζλ στο λογισμικό  Jigsaw Creator μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μου«Χριστούγεννα Μαγικά και Χρυσή Πρωτοχρονιά»:
    Παιχνίδια και Δραστηριότητες μυθοπλασίας
   με εφαρμογές των Νέων Τεχνολογιών


 στο τρέχον τεύχος του περιοδικού "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο", τεύχος 90. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναρτήσω το υλικό αυτό στην ιστοσελίδα. 


Φύλλα Εργασίας για την Γλώσσα
(1)(2)
***Επίσης να ευχαριστήσω την συνάδελφο Ζωή από την όμορφη Κρήτη που με ηλεκτρονικό της μήνυμα, μου επισήμανε εκ παραδρομής ορθογραφικό μου λάθος στην λέξη "Ακροστιχίδα".
Έκανα τις αλλαγές, όπου ήταν δυνατόν. Ζωή, ευχαριστώ για την επισήμανση.3 σχόλια:

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είπε...

http://1nipkerats.blogspot.gr/
ένα βραβείο από εμάς σαν ευχαριστώ για το υλικό που τόσο απλόχερα προσφέρεις σε όλους μας

Τάνια Μάνεση είπε...

Πρώτα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καλά μου "δευτεράκια" που πάντα έχουν έναν καλό λόγο να μου πουν. Και...ύστερα ένα τεράστιο ευχαριστώ για την προσφορά του βραβείου από το αγαπημένο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.Δεν ξέρω τι να πω, με ξαφνιάσατε...ευχάριστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ