Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


14 Δεκ 2012

Χριστούγεννα στο Νηπιαγωγείο: Δραστηριότητα Φιλαναγνωσίας και Φύλλο ΕργασίαςΈνα ακόμα αγαπημένο χριστουγεννιάτικο παραμύθι είναι και ο μικρός Τρωκτικούλης, "Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι", του μοναδικού Ευγένιου Τριβιζά. Το παραμύθι μπορείτε να το διαβάσετε online στον σύνδεσμο:
Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις περιπέτειες του μικρού γλυκούλη ήρωα στον σύνδεσμο:
Ακολουθεί ένα φύλλο εργασίας ως δραστηριότητα φιλαναγνωσίας για το συγκεκριμένο παραμύθι που εστιάζει σε όσους ο Τρωκτικούλης συνάντησε στον δρόμο του για να πιάσει το πολυπόθητο αστέρι.
(για τις υπόλοιπες σχετικές δραστηριότητες φιλαναγνωσίας, βλ. ετικέτα "Χριστούγεννα")
Φύλλο Εργασίας: Δραστηριότητα Φιλαναγνωσίας
έγχρωμο template

ασπρόμαυρο template

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΤΕΛΕΙΟ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ! Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΤΑΝΙΑ! ΚΑΛΟ ΣΒΚ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ