Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


17 Δεκ 2012

Χριστούγεννα στο Νηπιαγωγείο: χριστουγεννιάτικο SUDOKU

Με αφορμή την διαπραγμάτευση χριστουγεννιάτικων θεμάτων, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τo SUDOKU που ακολουθεί: τα παιδιά μπορούν να παίξουν το παιχνίδι είτε ομαδικά (στην ολομέλεια) είτε σε μικρότερες ομάδες κατά την διάρκεια του ελεύθερου παιχνιδιού. Στόχος: κάθε τετράδα (μικρό τετράγωνο) θα πρέπει να έχει και τα τέσσερα χριστουγεννιάτικα "στοιχεία".
Ως φύλλο εργασίας αξιοποιείται καθώς τα παιδιά κόβουν και κολλούν την εικόνα που λείπει κάθε φορά στη σωστή θέση μέσα στο sudoku...
Ένα Sudoku για τα Χριστούγεννα (οι υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις βρίσκονται στην ετικέτα "Χριστούγεννα" στο πλάι):


και το ασπρόμαυρο template

3 σχόλια:

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ SODUKO ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το υλικό σου αλλά νομίζω οτι έχει ένα λαθάκι στο έλατο που είναι κάτω αριστερά. Ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σου!

Τάνια Μάνεση είπε...

Είναι λίγο απλοποιημένο σε σχέση με τα κανονικά sudoku. Είναι ένα μεγάλο τετράγωνο με 4 μικρότερα τετράγωνα και σε κάθε μικρότερο τετράγωνο λείπει κάθε φορά ένα στοιχείο, το οποίο κόβουμε και κολλάμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ