Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

27 Ιαν 2013

Μαθαίνοντας για τους Σεισμούς στο Νηπιαγωγείο: Κάρτες ακολουθίας και Φύλλο Εργασίας

Κατά την επεξεργασία της θεματικής ενότητας "Σεισμοί-Ηφαίστεια", μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ακόλουθη ανάρτηση είτε ως ατομικό φύλλο εργασίας είτε ως απλές κάρτες ακολουθίας. Δίνουμε έμφαση στις 3 βασικές ενέργειες, που συνήθως καλούμαστε στο πλαίσιο της τάξης του Νηπιαγωγείου να ακολουθήσουμε κατά την διάρκεια ενός σεισμού... 
Προχωρώντας σκυφτοί (1), προστατευόμαστε κάτω από ένα τραπέζι (ή το θρανίο) ή δίπλα σε έναν τείχο (2), βάζοντας τα χέρια μας πάνω στο κεφάλι (3).
Η άσκηση αυτή, που συνήθως γίνεται κατά τη διάρκεια των σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορεί να συνδυαστεί λοιπόν με το ακόλουθο φύλλο εργασίας, όπου τα παιδιά βρίσκουν τη σειρά στις κάρτες ακολουθίας από το 1 έως το 3, περιγράφοντας παράλληλα τις δράσεις που απεικονίζονται.
Στην ετικέτα ΣΕΙΣΜΟΙ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ θα βρείτε τις υπόλοιπες 11 αναρτήσεις του ιστολογίου.
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Γίνεται σεισμός! 3 βασικές ενέργειες που δεν πρέπει να ξεχνώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ