Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

26 Ιαν 2013

Ο θεός Ήφαιστος: Πίνακας Αναφοράς και Σταυρόλεξο

Η ακόλουθη ανάρτηση παρουσιάζει σε μορφή ενός ενδεικτικού πίνακα αναφοράς βασικά στοιχεία για τον θεό Ήφαιστο. Συνοδευτικά δίνεται εικονογραφημένο σταυρόλεξο με συνοδευτικές κάρτες αναφοράς (σε έγχρωμο και ασπρόμαυρο template).
 
**9 επιπλέον αναρτήσεις για τους 12 θεούς του Ολύμπου στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/search/label/12%20%CE%98%CE%95%CE%9F%CE%99%20%CE%A4%CE%9F%CE%A5%20%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5
 
 
Ο θεός Ήφαιστος: 
ο θεός της φωτιάς και της μεταλλουργίας
 
Πίνακας Αναφοράς
 
 
 
ασπρόμαυρη εκδοχή
  
 
 
Το σταυρόλεξο του Ήφαιστου
 
ΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟΥ 
το έγχρωμο... 
και το ασπρόμαυρο... 
 

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΟ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ! ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ