Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

24 Ιαν 2013

Φυσικές Επιστήμες στο Νηπιαγωγείο - Βύθιση και Πλεύση: Φύλλο ΚαταγραφήςΠροσεγγίζοντας το φαινόμενο της πλεύσης και της βύθισης, χρησιμοποιούμε συχνά διάφορα φύλλα καταγραφής που συνήθως περιλαμβάνουν την αρχική πρόβλεψη των παιδιών, το αποτέλεσμα της παρατήρησής τους και την έκφραση του συναισθήματος (προέβλεψα σωστά ή όχι). Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο καταγραφής προβλέψεων και παρατηρήσεων για την πλεύση και τη βύθιση των αντικειμένων. Στην πρώτη στήλη, τα παιδιά γράφουν ή ζωγραφίζουν το προς παρατήρηση αντικείμενο, στη δεύτερη στήλη σημειώνουν την πρόβλεψή τους με μια κουκίδα στην επιφάνεια ή στον πάτο του δοχείου, στην τρίτη στήλη ομοίως σημειώνουν το αποτέλεσμα της παρατήρησης με μια κουκίδα και η φατσούλα του αποτελέσματος καταγράφει το κατά πόσο προέβλεψαν σωστά.
Για ένα ακόμα φύλλο καταγραφής της πλεύσης και της βύθισης, βλ. επίσης στον σύνδεσμο:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6284.html

ενώ για μια εξαιρετική - πιστεύω - προσέγγιση του φαινομένου μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο:
http://nipiablog.blogspot.gr/2013/01/ne.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/VpaEv+(%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99...+%CE%9D%CE%97%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%A9%CE%9D)


ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ

ασπρόμαυρο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ