Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

5 Φεβ 2013

Μαθαίνοντας για τα Πουλιά στο Νηπιαγωγείο: 3 Φύλλα Εργασίας


Στην ακόλουθη ανάρτηση προτείνονται 3 φύλλα εργασίας για την θεματική ενότητα "Πουλιά". Είναι και τα 3 φύλλα προτάσεις της εξαιρετικής συναδέλφου Έφης Κωσταρά. Επίσης, προτείνεται μία ομαδική κατασκευή με παλάμες-πουλιά, την οποία μπορείτε να δείτε ακολούθως υλοποιημένη στο πλαίσιο της τάξης από την συνάδελφο. Την ευχαριστώ πολύ που μου έστειλε το πολύ ενδιαφέρον αυτό υλικό.

** μπορείτε να βρείτε 15 ακόμα αναρτήσεις σχετικά με την ενότητα "Πουλιά" στον σύνδεσμο:


Φύλλα Εργασίας Παραγωγής Προφορικού Λόγου 
και Γλωσσικής Έκφρασης για τα Πουλιά
(1)
(2)
(3)

Ιδέα για Ομαδική Κατασκευή εμπνευσμένη από την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη:
"Πουλιά στα Χίλια Χρώματα των Ενθουσιασμών"

1 σχόλιο:

Maro Oikonomou είπε...

Ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ για τα φύλλ αεργασίας και για την υπέροχη ομαδική εργασία που παρουσιάσατε!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ