Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

25 Φεβ 2013

Διατροφή και Μυθολογία στο Νηπιαγωγείο: η θεά Δήμητρα και η αρπαγή της Περσεφόνης

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα "οικογενειακό δέντρο" για τη θεά Δήμητρα, τη θεά της γεωργίας, ένα σταυρόλεξο και έναν πίνακα αναφοράς με τα βασικά σύμβολα της θεάς Δήμητρας. Μπορείτε επίσης να δείτε σχετικό υλικό στους παρακάτω συνδέσμους:

http://e-children.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3619.html
(πληροφορίες για τον μύθο της Αρπαγής της Περσεφόνης)

http://pythagoreionip.blogspot.gr/2013/01/blog-post_31.html
(εξαιρετική ανάρτηση της Μαρίας για την Περσεφόνη)


http://sugar.0fees.net/greekmythology/index.php?option=com_content&view=article&id=40&Itemid=44
(ενημερωτικό υλικό)


Στην ετικέτα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και στην ετικέτα ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, δείτε και άλλες σχετικές με τις θεματικές αυτές ενότητες αναρτήσεις.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ


ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ! ΦΙΛΙΑ, ΜΑΡΙΑ
Υ.Γ.: ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!! ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ