Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

2 Μαρ 2013

Καθαρά Δευτέρα και Χαρταετοί στο Νηπιαγωγείο: 7 χρήσιμες συνδέσεις για κατασκευές και ένα εικονόλεξο με τις παροιμίες του Μάρτη

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει 7 χρήσιμες συνδέσεις με κατασκευές χαρταετού και ενημερωτικό υλικό για την Άνοιξη, τον Μάρτη και τις Απόκριες. Επισης, από το υλικό του πρώην Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (βλ.τελευταίο σύνδεσμο, σελ.17 του αρχείου pdf), προτείνεται ένα εικονόλεξο για τον Μάρτη και τις παροιμίες του.

Επίσης, στις ετικέτες ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ, ΑΝΟΙΞΗ & ΑΠΟΚΡΙΕΣ, μπορείτε να βρείτε επιπλέον σχετικές αναρτήσεις.
Καλή Πλοήγηση!
http://tlc.howstuffworks.com/family/paper-kites.htm
(χαρταετοί με χαρτοσακούλα)


http://www.makeandtakes.com/storybook-summer-curious-george-with-creative-jewish-mom
(διακοσμητική γιρλάντα με χαρταετούς)

http://www.paper-source.com/cgi-bin/paper/howto/ideas/paper_kites.html
(χαρταετός με την τεχνική του patchwork)


Kids Crafting – Go Fly a Kite!
http://www2.fiskars.com/Kids-Activities-School/Projects/Kids-Crafts/Summer-Camp/Kids-Crafting-Go-Fly-a-Kite#.UTJA2vJ52W8paper bag kite
http://daybydayva.org/arts/projects
http://www.tsantiri.gr/alla/parimies-gia-to-mina-martio.html
(όλες οι παροιμίες για τον μήνα Μάρτιο)

http://www.pi-schools.gr/download/programs/Oloimero/oloimero_03_05/ekp_yliko/portaria/xeim_an.pdf
(χρήσιμες πληροφορίες από το πρώην Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ, ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...)

ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΟΥ


ΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΟΥ

2 σχόλια:

Maro Oikonomou είπε...

Ευχαριστούμε για τις ιδεες Τανια!! Καλη εβδομαδα!

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

τι τέλειες προτάσεις.......ενθουσιάστηκα και φυσικά κρατώ !!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΟΎΜΕ ΤΆΝΙΑ !!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ