Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

14 Μαρ 2013

Καθαρή Δευτέρα και Χαρταετοί στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας με Κάρτες Ακολουθίας

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαίρη από το 1ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Αττικής για την ανταπόδοση του βραβείου και για τα ενθαρρυντικά της σχόλια. 
Μαίρη μου, σ'ευχαριστώ πολύ....
 
Ένα ακόμα φύλλο εργασίας προτείνεται για τους ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ (τις υπόλοιπες 9 αναρτήσεις μπορείτε να ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ). Μπορεί να γίνει και ως προφορικό παιχνίδι, όπου τα παιδιά φτιάχνουν την ιστορία βάζοντας τις κάρτες στη σειρά.

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

KAI OI ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ...

 Παράλληλα μπορούμε να μιλήσουμε και για ορισμένους κινδύνους που "κρύβει" το πέταγμα του χαρταετού και κυρίως για τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

συνοδευτικές κάρτες....
ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

1 σχόλιο:

Maro Oikonomou είπε...

Πολύ ωραία Τάνια μου!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ