Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

5 Απρ 2013

Μέσα Μεταφοράς στο Νηπιαγωγείο: Πίνακας Αναφοράς και 4 Φύλλα Εργασίας για το Ποδήλατο

Με μεγάλη χαρά έλαβα σήμερα από τη συνάδελφο Μαρία Δημέλη (104ο Νηπιαγωγείο Αθηνών) τα ακόλουθα 4 φύλλα εργασίας, συνοδευτικό πίνακα αναφοράς και εποπτικό υλικό για την εκμάθηση των μερών του ποδηλάτου (παιχνίδι αντιστοίχισης καρτέλας - λεξης).

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. 

**στην ετικέτα Μέσα Μεταφοράς θα βρείτε άλλες 16 αναρτήσεις σχετικές με το θέμα

συγκεκριμένα για το ποδήλατο:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1.html
(προτάσεις δραστηριοτήτων για το ποίημα "Η ποδηλάτισσα")
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html
(εικονόλεξο για το ποίημα "Η ποδηλάτισσα")
**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

Τα μέρη του Ποδηλάτου - Πίνακας Αναφοράς


 Εποπτικό Υλικό για αντιστοιχίσεις
(1)

(2)
(3)

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

AΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 4 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
ποδήλατο43ποδήλατο45443
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ποδήλατο1
ποδήλατα2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ