Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

15 Απρ 2013

Πάσχα στο Νηπιαγωγείο: Χρήσιμες Συνδέσεις και Φύλλα Εργασίας για τα Κάλαντα του Λαζάρου

...και τραγουδώντας...
  • Για την κατασκευή του Λάζαρου, δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο την εξαιρετική ανάρτηση της Αριάδνης

  • Εναλλακτική πρόταση μπορείτε να δείτε ακόμα:

  • Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει επίσης φύλλα εργασίας για τα Κάλαντα του Λαζάρου (οι στίχοι από ΕΔΩ). Τις υπόλοιπες πασχαλινές αναρτήσεις μπορείτε να τις ΔΕΙΤΕ εδώ.

  • Επιπλέον, στον σύνδεσμο που ακολουθεί η Δόμνα Σαμίου συζητά με τις Λαζαρίνες για το σχετικό έθιμο που γιορτάζεται το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαίων.
(βίντεο με τη φωνή της Δόμνας Σαμίου για τις Λαζαρίνες)

  • Επίσης, στον σύνδεσμο που ακολουθεί (αφού διατρέξετε τη σελίδα αρκετά προς τα κάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο με τα κάλαντα του Λαζάρου - Στερεά Ελλάδα - που προτείνονται στο φύλλο εργασίας:


ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
(Στερεά Ελλάδα)
(Φύλλο Εργασίας 1)
(Φύλλο Εργασίας 2)και οι συνοδευτικές κάρτες αναφοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ