Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


16 Απρ 2013

Πάσχα στο Νηπιαγωγείο: Μαθαίνοντας τα έθιμα του Πάσχα

Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα σήμερα μια υλοποιημένη δράση της συναδέλφου Έφης Κωσταρά από το 32ο Νηπιαγωγείο Αθηνών σχετικά με τα έθιμα του Πάσχα. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εφαρμογή της εκπαιδευτικής δράσης, εποπτικό υλικό σχετικό με τα έθιμα του Πάσχα και 2 πίνακες (ένας αναλυτικός και ένας συνοπτικός) που έφτιαξε η συνάδελφος, οι οποίοι περιγράφουν ανά ημέρα της εβδομάδας τα βασικότερα έθιμα του Πάσχα.

Έφη μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...

Για τις υπόλοιπες σχετικές με το Πάσχα αναρτήσεις 
ΔΕΣ ΕΔΩ


Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων για το Πάσχα 


Πιο συγκεκριμένα για τα έθιμα του Πάσχα, μπορείτε να βρείτε υλικό στους ακόλουθους συνδέσμους:
(ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ & ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

 

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ)


ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
(1)
 (2)
 (3)
 (4)
ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
(ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΣ)

(ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ)


1 σχόλιο:

Maro Oikonomou είπε...

Πολύ ωραία ιδέα! Μπράβο στην δασκάλα και τα παιδάκια της και σε σένα Τανια μου που μας τα παρουσιάζεις! Καλό βράδυ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ