Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

19 Απρ 2013

Άνοιξη και Πάσχα στο Νηπιαγωγείο: Φύλλα Εργασίας για τον "Πρασινοπασχαλιά"


Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει φύλλα εργασίας φιλαναγνωσίας με συνοδευτικό πίνακα αναφοράς για το περίφημο βιβλίο της Χρυσηίδας Δημουλίδου για την διαφορετικότητα με τίτλο "Ο Πρασινοπασχαλιάς".Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων για το Πάσχα 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


Αναλυτικό ευρετήριο με τις αναρτήσεις της Άνοιξης,Ο ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΣΧΑΛΙΑΣ:
Ένα υπέροχο ανοιξιατικο-πασχαλινό παραμύθι 
για τη διαφορετικότητα

Πίνακας Αναφοράς
(έγχρωμος)
(ασπρόμαυρος)ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
(1)
 (2)
 (το ίδιο σε ασπρόμαυρο)
 (3)
(4)


1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ! ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΣ! ΚΑΛΟ ΣΒΚ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ