Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


10 Μαΐ 2013

Καλοκαιρινή γιορτή στο Νηπιαγωγείο: Οι περιπέτειες του Οδυσσέα (Μέρος Ι)

οδυσσ1 
Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει το πρώτο μέρος  για ένα μικρό θεατρικό αφιέρωμα στον Οδυσσέα και τις περιπέτειές του, με αφορμή την καλοκαιρινή γιορτή. Οι διάλογοι που προτείνονται είναι σε μορφή ποιήματος (με ομοιοκαταληξία) για να είναι ευκολότερο να απομνημονευτούν από τα παιδιά.
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ:
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)
 ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ"

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.


Περίληψη
Ο Οδυσσέας βρίσκεται στο νησί της Καλυψώς, όταν εμφανίζεται η θεά Αθηνά και τον ενημερώνει ότι ήρθε πια η ώρα να γυρίσει πίσω στην πατρίδα. Καταφτάνει κατόπιν στο νησί των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά τον βοηθάει, ενώ οι γονείς της (Αλκίνοος και Αρήτη) του δίνουν καράβι να γυρίσει πίσω στην Ιθάκη. Πριν ξεκινήσει όμως το ταξίδι, αρχίζει να διηγείται τις περιπέτειες που πέρασε μέχρι να φτάσει εκεί. Ξεκινάει την αφήγηση από το νησί των Λωτοφάγων…
 
ΟΔΥ11
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΟΔΥ22
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΟΔΥ33
ΑΘΗΝΑ
ΟΔΥ44
ΑΦΗΓΗΤΗΣ 1
                       
ΟΔΥ55
ΝΑΥΣΙΚΑ
ΟΔΥ66
ΑΛΚΙΝΟΟΣ/ΑΡΗΤΗ
                       
ΟΔΥ77
ΑΦΗΓΗΤΗΣ 2
ΟΔΥ88
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
                       
οδυ999
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΛΩΤΟ
ΟΔΥ120
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΩΤΟ
                      


2 σχόλια:

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

1ον:Καλή επιτυχία στην εισήγησή σου αύριο!!!!!
2ον:Σου έχουμε βραβειάκι με πολλή αγάπη!

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είπε...

Τάνια έχουμε ένα βραβείο για σένα ..σου αξίζει πραγματικά
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ