Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

24 Μαΐ 2013

Μαθαίνω για το Περιβάλλον στο Νηπιαγωγείο: Πίνακας Αναφοράς για την εξοικονόμηση νερού

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος προτείνεται ακολούθως ένας πίνακας αναφοράς για την εξοικονόμηση νερού. Επίσης, στον σύνδεσμο
http://www2.seattle.gov/util/waterbusters/
προτείνεται ένα εξαιρετικό online παιχνίδι που βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση των εννοιών περί της εξοικονόμησης νερού και είναι εύκολο στον χειρισμό του καθώς απαιτεί απλά την χρήση των βελών.

Οι υπόλοιπες 19 αναρτήσεις του ιστολογίου για το περιβάλλον και την οικολογία βρίσκονται εδώ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 
Το περιβάλλον αγαπώ…το νερό δεν σπαταλώ
(έγχρωμος & ασπρόμαυρος)
ΝΕΡΟ1 ΝΕΡΟ22 σχόλια:

Ζωή Παππά είπε...

A! Moυ αρέσει πάρα πολύ αυτός ο πίνακας! Μπράβο και ευχαριστούμε!

Νηπιαγωγός Πυθαγορείου είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ! ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑΝΙΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ