Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

22 Ιουν 2013

Τα χρώματα στο Νηπιαγωγείο: Εποπτικό Υλικό για το παραμύθι “ Το παραμύθι με τα Χρώματα”

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε το εξαιρετικό παραμύθι "Το παραμύθι με τα Χρώματα" του Αλεξη Κυριτσόπουλου σε μορφή βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=1EgPBdyq5EM
(θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την προσπάθειά τους - αν η ενσωμάτωση του βίντεο στην ανάρτηση δεν βρίσκει σύμφωνους τους δημιουργούς, παρακαλώ να μου το επισημάνουν, για να αφαιρέσω το βίντεο και να κρατήσω μόνο τον σύνδεσμο).
ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 20 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΧΡΩΜΑΤΑ" ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ.


Ακολούθως προτείνονται κάρτες αναφοράς με συνοδευτικές κάρτες χρωμάτων, όπου τα παιδιά μετά την ακρόαση του παραμυθιού, θα πρέπει να θυμηθούν τα αντικείμενα που αναφέρθηκαν στο παραμύθι και να τα αντιστοιχίσουν με το χρώμα που τα χαρακτήριζε. Επίσης, μπορούν να αξιοποιηθούν ως εποπτικό υλικό σε δραστηριότητες παραγωγής προφορικού λόγου, όπου τα παιδιά αναδιηγούνται το παραμύθι ή τοποθετούν τις κάρτες με τη σειρά εμφάνισής τους στο παραμύθι...
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
"ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ"
ΧΡΩΜ1 ΧΡΩΜ12
ΧΡΩΜ3 ΧΡΩΜ4
ΧΡΩΜ5 ΧΡΩΜ6
ΧΡΩΜ7 ΧΡΩΜ10
ΧΡΩΜ11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ