Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

3 Ιουν 2013

Καλοκαίρι στο Νηπιαγωγείο: Μία αλφαβήτα για το καλοκαίρι – Κατασκευή “βιβλιαράκι”

Η ανάρτηση που ακολουθεί προτείνει ένα καλοκαιρινό αλφαβητάρι, εμπνευσμένο από την δουλειά της συναδέλφου που μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420008_10200176722037848_383793356_n.jpg

Περιλαμβάνει τις λέξεις που καλούνται να συμπληρώσουν τα παιδιά, το εξώφυλλο και εικόνες που τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν, για να εκφραστούν εικαστικά. Στο τέλος μπορεί να δεθεί και να στολιστεί σαν “βιβλιαράκι-καλοκαιρινή κατασκευή”.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ
ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΑΛΦ1 ΑΛΦ2
ΑΛΦ3 ΑΛΦ4
ΑΛΦ5 ΑΛΦ6
ΑΛΦ7 ΑΛΦ8
ΑΛΦ9 ΑΛΦ10
ΑΛΦ11 ΑΛΦ12
ΑΛΦ13

5 σχόλια:

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΑΝΙΑ!!!!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;;

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΝΙΑ. ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΚΡΑΤΩ!

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

Τάνια σουπερ.....και συ σούπερ -ντούπερ !!!!

Lampros Lampinos είπε...

ωραία ιδέα! καλό καλοκαίρι!

Unknown είπε...

Όπως πάντα τέλεια δουλεια!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ