Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


8 Ιουν 2013

To παραμύθι "Ένα ψάρι που δεν ήξερε να κολυμπάει" στο πρόγραμμα παρουσιάσεων PREZI - Οδηγίες για αποθήκευση στον υπολογιστή
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ 
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ
 
Η ακόλουθη ανάρτηση αποτελεί συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης σχετικά με το παραμύθι της Λήδας Βαρβαρούση "Ένα Ψάρι που δεν ήξερε να κολυμπάει" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Ακολούθως προτείνεται μια δυναμική παρουσίαση του παραμυθιού στο PREZI, την οποία μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

(πατώντας το εικονίδιο κάτω δεξιά μπορείτε να δείτε την προβολή σε πλήρη οθόνη, μετακινούμενοι με τα βέλη εμπρός ή πίσω).

Ακολουθούν οδηγίες για το πώς μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την παρουσίαση.

1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του Prezi στον σύνδεσμο:
2. Επιλέγετε download Prezi Desktop3. Αφού το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή (όπως θα κανάτε με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα), μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε αρχείο Prezi. Άρα για το συγκεκριμένο που αφορά το παραμύθι (και αφού πρώτα έχετε εγκαταστήσει το Prezi Desktop), πηγαίνετε στον σύνδεσμο http://prezi.com/u2tpbihiqiqu/copy-of-untitled-prezi/ όπου βρίσκετε η παρουσίαση και επιλέγετε DOWNLOAD.
4. Από το μενού που ανοίγει που εμφανίζεται έτσι

επιλέγετε την καρτέλα EDITING με κλικ, οπότε εμφανίζεται το ακόλουθο μενού:

5.Επιλέγετε DOWNLOAD PEZ και μπορείτε μόλις ολοκληρωθεί η λήψη να έχετε την παρουσίαση στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και στην άλλη καλοκαιρινή ανάρτηση με το PREZI, που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3934.html


2 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ! ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙ! ΦΙΛΙΑ!

Unknown είπε...

Έχετε Βραβείο! Περάστε να το πάρετε από εδώ: http://tsirimpasieleni.blogspot.gr/2013/06/3-1.html

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ