Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


22 Ιουλ 2013

Παρουσιολόγιο στο Νηπιαγωγείο: 2 προτάσεις για παρουσιολόγιο Νηπιαγωγείου

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης με τις 43 χρήσιμες συνδέσεις για παρουσιολόγια Νηπιαγωγείου (δείτε ΕΔΩ) ακολουθούν 2 ακόμα προτάσεις για τη διαμόρφωση παρουσιολογίου. Η πρώτη προτείνει τη δημιουργία ενός σκιάχτρου (δίνεται σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο template), για να κατασκευαστεί είτε με χαρτόνι είτε να εκτυπωθεί για άμεση χρήση). Τοποθετούμε κομμάτια βέλκρο (χριτς-χρατς) πάνω στο σκίαχτρο (στα χέρια, στις κολοκύθες, στα καλάμια), όπου τα παιδιά τοποθετούν τα ονόματά τους, όταν έρχονται στο νηπιαγωγείο, παίρνοντας από την φωλιά (δίνεται επίσης σε έγχρωμο και ασπρόμαυρο template) το πουλάκι με το όνομά τους και βάζοντάς το πάνω στο σκιάχτρο. Εννοείται ότι τα παιδιά που απουσιάζουν είναι τα πουλάκια που έχουν μείνει μέσα στη φωλιά.

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ “ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΜΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ”
PAR17 par2 par8
par9 par10 par7

Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε ένα παρουσιολόγιο με λαγουδάκια (δίνονται σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή) φροντίζοντας να τοποθετήσουμε σε κάθε ένα με βέλκρο το όνομα του κάθε παιδιού. Κάθε παιδί που έρχεται στο Νηπιαγωγείο, δηλώνει την παρουσία του τοποθετώντας στο σωστό κουνελάκι (το κουνελάκι με το όνομα του παιδιού) το καρότο που επίσης θα έχει πάνω το όνομά του. Όσα κουνελάκια δεν έχουν καροτάκι, αντιστοιχούν στα παιδιά που απουσιάζουν.

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ “ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ”
PAR15par12 PAR16
PAR14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ