Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


26 Αυγ 2013

Η αλφαβήτα στο Νηπιαγωγείο: 10 χρήσιμες συνδέσεις και ασπρόμαυρες καρτέλες με την αλφαβήτα


Ακολουθούν 10 χρήσιμες συνδέσεις και μια πρόταση με ασπρόμαυρες κάρτες της αλφαβήτας. Οι "κεντρικοί" ήρωες είναι από τα εξαιρετικά ποιήματα της Παυλίνας Παμπούδη.

 **παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL ΕΔΩ και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.
1.
http://www.kindykids.gr/teachers-material/classroom-cards/520-kartes-alfavita-meli.html
(καρτέλες με την αλφαβήτα)
2.
http://dreamskindergarten.blogspot.gr/2011/07/blog-post_05.html
(καρτέλες με κεφαλαία γράμματα)
3.
http://dreamskindergarten.blogspot.gr/2011/06/blog-post_7648.html
&
http://dreamskindergarten.blogspot.gr/2011/07/blog-post_04.html
4.
http://xwrapaidiwn.blogspot.gr/2011/04/blog-post_5463.html
5.
http://www.youtube.com/watch?v=pooud9vEW_E
(βίντεο με καρτέλες της αλφαβήτας)


6.
http://elenimamanou.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7777.html
7.
http://teachingtherapy.wordpress.com/2013/07/05/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF/
(καρτέλες αλφαβήτας για το θρανίο)
8.
http://emathima.files.wordpress.com/2013/01/cebaceb1cf81cf84ceadcebbceb5cf82-cf84ceb1-ceb3cf81ceaccebccebcceb1cf84ceb1.pdf
(ασπρόμαυρες καρτέλες της αλφαβήτας)
9.
http://pythagoreionip.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4.html
(εξαιρετικές ιδέες για δημιουργία εποπτικού υλικού της αλφαβήτας)
10.
http://www.kindykids.gr/teachers-material/classroom-cards/393-kartes-ab-eikones.html

Επίσης, εξαιρετική παρουσίαση διαφανειών με καρτέλες της αλφαβήτας που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας (κλικ στο save):


ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL ΕΔΩ και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

αβ1 αβ2
αβ3 αβ4
αβ5 αβ6
αβ7 αβ8
αβ9 αβ10
αβ11 αβ12

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΣΤΗΥΝ ΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΟΥ !! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ , ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ....ΤΕΛΕΙΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !-christine-

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ