Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


31 Αυγ 2013

Ο αριθμός 2 στο Νηπιαγωγείο: 12 φύλλα εργασίας για τον αριθμό δύο


Ακολουθούν 12 φύλλα εργασίας για τον αριθμό δύο (2) με έμφαση στην γραφή του αριθμού, στην αναγνώριση της ποσότητας του αριθμού αλλά και την γραφή της λέξης ΔΥΟ.

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL ΕΔΩ και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.


Στο πρώτο φύλλο εργασίας τα 2 μήλα μπορούν να αντικατασταθούν με ό,τι θέλουν τα παιδιά και απλά συμπληρώνεται η πρόταση ανάλογα με το θέμα που διάλεξε το κάθε παιδί.

αρ1 αρ2 αρ3
αρ4 αρ5 αρ6
αρ7 αρ8 αρ9
αρ10 αρ11 αρ12

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σου τι αλλο να πω !! τοσο ολοκληρωμενα τοσο εκπληκτικα ολα σ ευχαριστουμε ! αυτη σου η απλοχερια δινει μαθηματα συνεργασιας! καλο μηνα καλη αρχη τη δευτερα !

Ανώνυμος είπε...

....και συνεχιζω να βλεπω τις αναρτησεις και παλι λεω ευχαριστουμε για την προσφορα σου, κι ακομα ειμαστε στην αρχη!!!!!!!!!!!!!!!ας πιστεψουμε με παραδειγμα εσενα σε μια καλυτερη σχολικη χρονια,μπηκε κι ο σεπτεμβρης,καλη μας δυναμη-christine-

Τάνια Μάνεση είπε...

Ευχαριστώ πολύ.

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Maro Oikonomou είπε...

Τέλεια και πάλι Τάνια!

Τάνια Μάνεση είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ...Καλή αρχή!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ