Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

25 Αυγ 2013

Θερμά και Ψυχρά Χρώματα στο Νηπιαγωγείο: Φύλλα εργασίας για τα θερμά χρώματα του Φθινοπώρου

Με αφορμή την εξαιρετική ανάρτηση της Μίκας, την οποία μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:
http://mikapanteleon.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html
προτείνονται ακολούθως 2 φύλλα εργασίας και πίνακας αναφοράς για τα θερμά (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και αποχρώσεις) και τα ψυχρά χρώματα (μπλε, μοβ, πράσινο και αποχρώσεις). 
Χρήσιμες είναι και οι δύο αναρτήσεις που μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν
http://maros-kindergarten.blogspot.gr/2012/01/blog-post_7606.html
(θερμά και ψυχρά χρώματα) 
http://www.kindykids.gr/art/articles/322-ennoies-eikastika-nipiagwgeio.html
(θερμά και ψυχρά χρώματα - γενικές έννοιες)

**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL ΕΔΩ και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.

Συνδυαστικά μπορούμε να επεξεργαστούμε το πολύ χαριτωμένο ασπρόμαυρο βίντεο-καρτούν που ακολουθεί και να μιλήσουμε για την "δύναμη" των χρωμάτων, προχωρώντας σε ενδεχόμενες συγκρίσεις με το δεύτερο βίντεο για το φθινόπωρο που προτείνεται και που δίνει τη δυνατότητα παρατήρησης, εντοπισμού και σχολιασμού των θερμών χρωμάτων του φθινοπώρου...

 

http://www.youtube.com/watch?v=gAMjjK2Og0c
(πολύ αστείο βίντεο με σκιουράκια και βελανίδια)
http://www.youtube.com/watch?v=7xEB9w29ZUw


Επιπλέον 43 χρήσιμες συνδέσεις για τα ΧΡΩΜΑΤΑ 

  • "ΕΛΜΕΡ: Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ": ΔΕΣ ΕΔΩ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ


ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1


ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ