Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

5 Αυγ 2013

Διαφορετικότητα στο Νηπιαγωγείο: 10 Φύλλα εργασίας για το παραμύθι του Ακανθούλη

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί η συνάδελφος έχει αναρτήσει σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου την ιστορία του Ακανθούλη, του μικρού σκαντζόχοιρου που ήθελε να είναι διαφορετικός.

Την υπέροχη ιστορία του Ακανθούλη μπορείτε επίσης να βρείτε σε μορφή pdf και στον σύνδεσμο που ακολουθεί

Για να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, κάνετε τη λήψη πατώντας το πλήκτρο
στο πάνω δεξί μέρος του αρχείου. 

Τον Ακανθούλη θα τον βρείτε και ως παρουσίαση διαφανειών μαζί με ένα πακέτο προτάσεων διδακτικής αξιοποίησης 90 σελίδων στον σύνδεσμο:

Για τη διαφορετικότητα, 
μπορείτε ΕΔΩ να βρείτε ακόμα δύο αναρτήσεις.

10 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
“Ο ΑΚΑΝΘΟΥΛΗΣ”
ΑΚ1 ακ2
ακ3 ακ4
ακ5 ΑΚ6
ΑΚ7 ακ8
ακ9 ακ10

1 σχόλιο:

anna είπε...

Ευχαριστώ για την αναφορά! Ενδιαφέρουσα η επέκτααση με τα φύλλα εργασίας!

Καλό καλοκαίρι!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ