Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


2 Σεπ 2013

"Το βράδυ ονειρεύομαι" του Γιώργου Λαπαδάκη: ένα τραγούδι για τις πρώτες μέρες στο νηπιαγωγείο


Στον σύνδεσμο:
(κλικ στη "Μουσική" για να το ακούσετε)
μπορείτε να βρείτε το εξαιρετικό τραγούδι του Γιώργου Λαπαδάκη "Το βράδυ ονειρεύομαι", που προτείνεται ιδιαίτερα για τις πρώτες μέρες στο Νηπιαγωγείο. Δύο εύκολα και μελωδικά τετράστιχα, που συμπεριλαμβάνονται επίσης στο υπέροχο βιβλίο "Μουσικό Θέατρο".

Δραστηριότητες γνωριμίας: προτάσεις αναρτήσεων ΕΔΩ.

ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ: 
Ευρετήριο αναρτήσεων ΕΔΩ.

Ακολουθούν φύλλα εργασίας, εικονόλεξο και συνοδευτικές κάρτες αναφοράς για το τραγούδι.


ΣΧ1 ΣΧ2
ΣΧ3 σχ5

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη χρονια και επισημα!! καλη δυναμη να εχουμε και υγεια !! πολυ γλυκο το τραγουδακι και πολυ ωραια ειναι και τα αλλα τραγουδια της σελιδας σ ευχαριστουμε !!!!-christine-

Τάνια Μάνεση είπε...

Ευχαριστώ Χριστίνα μου. Όλα τα καλά σου εύχομαι και σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

lapathakis είπε...

Κυρία Μάνεση σας ευχαριστώ ολόψυχα για την εξαιρετική σας προσπάθεια όπου φαίνεται η αγάπη σας για το έργο σας και τα παιδιά. Με τιμήσατε με την δημοσίευση του τραγουδιού που έγραψα για τα παιδιά...επιφυλάσσομαι με περισσότερα και καλύτερα...
καλή συνέχεια!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ