Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

16 Σεπ 2013

Ο θεός Διόνυσος και οι Τυρρηνοί πειρατές: Εικονογραφημένη εκδοχή του μύθου.

Με αφορμή την επεξεργασία της θεματικής ενοτητας ΤΡΥΓΟΣ, ακολουθεί η εικονογραφημένη εκδοχή του πολύ γνωστού μύθου της αρπαγής του Διονύσου από τους Τυρρηνούς πειρατές. Για την θεματική ενότητα Τρύγος-Σταφύλι, δείτε ΕΔΩ τις υπόλοιπες σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου. Για τον θεό Διόνυσο, δείτε ΕΔΩ ακόμα μία ανάρτηση με πίνακα αναφοράς, σταυρόλεξο και συνοδευτικές κάρτες.

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΡΡΗΝΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ: ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

διο1 διο2
διο3 διο10
διο5 διο7
διο9 διο11

3 σχόλια:

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

ακούραστη Τάνια !!!
έλα από τα παιχνιδοκαμώματα...... σε περιμένει βραβειάκι !!!
ευχαριστουμε για την προσφορά σου !!!

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ! ΦΙΛΙΑ!

Maro Oikonomou είπε...

Μπράβο και πάλι! Το κρατάω και πάει για Pinterest!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ