Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

22 Οκτ 2013

Παρουσίαση Διαφανειών για την 28η Οκτωβρίου: Γελοιογραφίες και αρχεία ήχου

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης (κλικ ΕΔΩ), προτείνεται μια παρουσίαση διαφανειών με γελοιογραφίες της εποχής. Στην παρουσίαση έχουν ενσωματωθεί αρχεία ήχου, που ωστόσο στη μεταφορά του αρχείου online δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

22 αναρτήσεις για την 28η Οκτωβρίου θα βρείτε ΕΔΩ.


Την παρουσίαση μπορείτε να την κατεβάσετε με download από τον σύνδεσμο: 
http://www.scribd.com/doc/178073231/28%CE%B7-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9D%CE%B7%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85
και κατόπιν να την αποθηκεύσετε ως ppt (αρχείο powerpoint), ενσωματώνοντας αρχεία ήχου (mp3), που μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://gym-katoun.ait.sch.gr/Celebrations-28.htm

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ

3 σχόλια:

Νηπιαγωγός Πυθαγορείου είπε...

ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Άννη Λιβαθινού είπε...

Eυχαριστούμε Τάνια!!!!Μας "ξελασπώνεις "κάθε φορά και μας βοηθάς πολύ!!!Καταπληκτικό υλικό!!!

xristina είπε...

Πήρα τις εικόνες, πήρα και τα αρχεία ήχου και ...σε ευχαριστώ!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ