Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

3 Οκτ 2013

Παίζοντας με τα πορτρέτα των ζώων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προστασίας των ζώων


Σε συνέχεια της προγούμενης ανάρτησης (κλικ ΕΔΩ), προτείνεται μια παρουσίαση διαφανειών με "πορτρέτα" ζώων, που δίνει τη δυνατότητα συζήτησης, εντοπισμού λεπτομερειών έκφρασης και χαρακτηριστικών προσώπου, ενώ σε συνδυασμό με τα φύλλα εργασίας ελεύθερης εικαστικής δημιουργίας που προτείνονται μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για την παράγωγη πρωτότυπων εικαστικών έργων από τα παιδιά.

Για να δείτε την παρουσίαση online κλικ ΕΔΩ.

Επειδή ο κανονισμός της πλατφόρμας scribd δεν επιτρέπει πλέον το δωρεάν download, μπορείτε να βρείτε σε μορφή αρχείου pdf την παρουσίαση στον σύνδεσμο:
 http://www.pdf-archive.com/2015/09/26/untitled-pdf-document-9/
(κλικ στο download original file)

Οι υπόλοιπες 19 σχετικές αναρτήσεις
για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, βρίσκονται ΕΔΩ.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΡΕΤΩΝ
ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΠΟ1 ΠΟ2 ΠΟ3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ