Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

17 Οκτ 2013

Το κανόνι της Ειρήνης: Οπτικοποιημένη παρουσίαση του παραμυθιού της Φρόσως Χατόγλου


Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ακολουθεί μία ανάρτηση αφιερωμένη στο "Κανόνι της Ειρήνης". Το κείμενο του κουκλοθεατρικού έργου θα το βρείτε στον σύνδεσμο http://frosochatoglou.blogspot.gr/2011/08/th.html

Με βάση το κείμενο αυτό, διαμορφώθηκε η ακόλουθη οπτικοποιημένη και σε μορφή διαλόγων απόδοση του εξαιρετικού παραμυθιού.

Τις υπόλοιπες αναρτήσεις
για την ΕΙΡΗΝΗ και την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
θα τις βρείτε στις αντίστοιχες ετικέτες του ιστολογίου.

ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΡΗ


κα18 κα1
κα2 ΚΑ4
κα5 ΚΑ6 κα8 κα9 κα10 κα11 ΚΑ12 κα13 κα14 ΚΑ15 ΚΑ16

4 σχόλια:

Αριάδνη είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ! ΥΠΕΡΟΧΟ! ΥΠΕΡΟΧΟ!

Κική είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ είπε...

μου αρέσει-μου αρέσει -μου αρέσει !!!!
το κλέβω -το κλέβω !!!

Άννα Καραθανάση είπε...

Τέλειο!!!!!!!!!!!!Κάθε χρόνο το έπαιζα στο κουκλοθέατρο. Φέτος θα σε κλεψω με δόξα και τιμή!!!Σ΄ευχαριστούμε πολύ!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ