Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

16 Οκτ 2013

28η Οκτωβρίου 1940: Φωτογραφικό αφιέρωμα (Βούλα Παπαϊωάννου) - Παρουσίαση Διαφανειών

Σε συνέχεια των αναρτήσεων για την 28η Οκτωβρίου, προτείνεται ακολούθως μια παρουσίαση διαφανειών με τα χαρακτηριστικότερα και καταλληλότερα, πιστεύω, για παιδιά προσχολικής ηλικίας φωτογραφικά στιγμιότυπα της σπουδαίας φωτογράφου της Κατοχής Βούλας Παπαϊωάννου. 


Βρίσκεται ΕΔΩ, από όπου με download και επιλογή ppt μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Επίσης, ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στη μεγάλη Ελληνίδα φωτογράφο. 

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πλούσιο φωτογραφικό της υλικό online με κλικ στα βελάκια κάτω από την φωτογραφία.
Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν παρόμοια αφιερώματα σε μορφή παρουσίασης διαφανειών για δύο ακόμα φωτογράφους της Κατοχής, τον Μπαλάφα και τον Χαρισιάδη (το σχετικό φωτογραφικό υλικό μπορείτε να το δείτε και σε προηγούμενη ανάρτηση ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ