Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

17 Νοε 2013

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών (20 Νοεμβρίου): Η αλφαβήτα των Δικαιωμάτων του Παιδιού


Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), προτείνεται μία αλφαβήτα των Δικαιωμάτων των Παιδιών.
Για τις υπόλοιπες αναρτήσεις σχετικά με αυτήν την ημέρα δείτε ΕΔΩ τις υπόλοιπες 6 σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου, όπου θα βρείτε επίσης ενδιαφέρουσες συνδέσεις. 

ΔΙΚ14 ΔΙΚ1
 ΔΙΚ3 ΔΙΚ4
ΔΙΚ5 ΔΙΚ6
ΔΙΚ13 ΔΙΚ15
ΔΙΚ16 ΔΙΚ9
ΔΙΚ10 ΔΙΚ17
ΔΙΚ12

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΝΙΑ ΜΑΣ , ΠΟΛΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΑΞΗ , ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ , ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ !!!!!

Maro Oikonomou είπε...

Πολύ χρήσιμες οι καρτέλες μπράβο Τάνια!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ