Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

2 Νοε 2013

Ο πρωτόγονος άνθρωπος: 9 διπλές καρτέλες γραφής για τον άνθρωπο της Προϊστορίας

Ακολουθούν 9 διπλές καρτέλες γραφής για τον πρωτόγονο άνθρωπο, τον άνθρωπο της προϊστορικής περιόδου με τα βασικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Ζει σε σπηλιές και αργότερα σε σκηνές, επεξεργάζεται την πέτρα και φτιάχνει εργαλεία και όπλα, κυνηγάει τα ζώα για να βρει τροφή ή τρώει καρπούς και φρούτα, ζωγραφίζει στο εσωτερικό της σπηλιάς (σπηλαιογραφίες με βίσονες και άλογα) και φτιάχνει τα ρούχα του από το δέρμα των ζώων που κυνηγάει...


ΠΡΩ11 ΠΡΩ1 πρω12 ΠΡΩ4 ΠΡΩ6 ΠΡΩ7 ΠΡΩ8 ΠΡΩ9 ΠΡΩ10 ΠΡΩ5

5 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!

louloudoparea.blogspot.com είπε...

Πολύ ωραίες καρτέλες!!!! όπως πάντα μας δίνεις πολύ χρήσιμα πράγματα!!!!σ'ευχαριστούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ Κ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Τάνια Μάνεση είπε...

Ναι, θα τις ανεβάσω προς το τέλος της εβδομάδας..Ευχαριστώ.

marakall είπε...

Σας αποδίδω τα εύσημα. Εξαιρετική δουλειά

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ