Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


6 Ιαν 2014

Θερμόμετρα και μετρήσεις στο Νηπιαγωγείο: 10 χρήσιμες συνδέσεις για κατασκευές θερμομέτρων, πειράματα και παρατηρήσεις


Ακολουθούν 10 χρήσιμες συνδέσεις για κατασκευή θερμομέτρων και πειραμάτων με θερμόμετρα και θερμομετρήσεις. Μπορούν να αξιοποιηθούν για παρατηρήσεις, συζητήσεις, συγκρίσεις, απλές μετρήσεις και απλές συνδέσεις εποχής και θερμοκρασίας.

(θερμόμετρο-χιονάνθρωπος με γλωσσοπίεστρο)
(πρωτότυπη κατασκευή θερμόμετρο - κατασκευή με 2 ρολά κουζίνας και έτοιμο πατρόν)
(templates για σύμβολα του καιρού και συνοδευτικά θερμόμετρα - έρχονται με email με ένα απλό sign up στη σελίδα)

"Θερμόμετρα" τάξης
ιδανικά για πειραματικές διαδικασίες και παρατηρήσεις.
 
(απλό "θερμόμετρο" τάξης - με οινόπνευμα και χρώμα ζαχαροπλαστικής)
(και άλλο ένα παρόμοιο)
(και ένα ακόμα με αναλυτικότερες οδηγίες)
(ένα ακόμα)
(πείραμα με απλά θερμόμετρα και γάντια)
(από τη σελίδα αυτή προέρχονται οι κάρτες της ανάρτησης με τα θερμόμετρα και τα δεντράκια των εποχών που μπορούν να αξιοποιηθούν για αρχικές συγκρίσεις και παρατηρήσεις)
(ιδέα για διαμόρφωση του πίνακα καιρού με συνοδευτικό θερμόμετρο)
 
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ:
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, 
ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙΡΟΥ, 
ΑΠΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

θερμ5 θερμ1
θερμ2 θερμ3
θερμ4 θερμ6 θερμ7
θερμ8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ