Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


14 Ιαν 2014

Ο χρόνος και οι 12 μήνες - “Η κυρά-Καλή και οι 12 μήνες” – φτιάχνουμε βιβλιαράκι


Στη σελίδα των ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ μπορείτε να βρείτε το παραμύθι της κυρά-Καλής με τους 12 μήνες. Ακολούθως προτείνεται διδακτική αξιοποίηση του γνωστού παραμυθιού με την κατασκευή ενός μικρού βιβλίου από τα παιδιά, που μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε σε μικρές ομάδες εργασίας.

Αυτές τις ημέρες, το θέμα προσέγγισε εξαιρετικά η συνάδελφος Μαρία Γιαννίκη, της οποίας τη σχετική ανάρτηση θα βρείτε ΕΔΩ.


Ένα ποίημα-εικονόλεξο με την κυρά-Καλή και τους 12 μήνες του χρόνου και το συνοδευτικό φύλλο γραφής θα βρείτε ΕΔΩ.


ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ 15 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/08/oi.html

Για τις ΕΠΟΧΕΣ, θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο τις 10 αναρτήσεις του ιστολογίου:


Η ΚΥΡΑ-ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ "ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ"


καλ7 καλ1 καλ2 καλ3 καλ4 καλ5 καλ6

2 σχόλια:

Μαρία Γιαννίκη είπε...

Τάνια μου ευχαριστώ για την αναφορά σου sto blog μου!!!!!Τα φύλλα εργασίας όπως πάντα είναι υπέροχα και θα αξιοποιηθούν δεόντως!!!!!!

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

αγαπημένα βιβλιαράκια !!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ