Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

12 Ιαν 2014

8 παζλ φωνολογικής ενημερότητας με έμφαση στις καταληξεις των λέξεων


Στον σύνδεσμο
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/reverse/search.html?start=170&lq=%CE%91%CE%94%CE%99&dq=
μπορείτε να βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον αντίστροφο λεξικό, όπου πληκτρολογώντας την κατάληξη με την οποία σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε, έχετε μία λίστα με όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε αυτήν.

Ακολουθούν 8 παζλ φωνολογικής ενημερότητας που μπορούν να αξιοποιηθούν για τον εμπλουτισμό της γωνιάς Ανάγνωσης.

8 Λέξεις που τελειώνουν σε -άρι: ψάρι, φεγγάρι, ζάρι, λιοντάρι, σαλιγκάρι, κουκουνάρι, κοντάρι, μαξιλάρι.
8 Λέξεις που τελειώνουν σε -όνι: λεμόνι, χελιδόνι, χιόνι, πεπόνι, παντελόνι, μπαλόνι, πριόνι.
8 Λέξεις που τελειώνουν σε -ίδι: ψαλίδι, δαχτυλίδι, κατσαβίδι, κουνουπίδι, βελανίδι, στρείδι, ξίδι, φίδι.
8 Λέξεις που τελειώνουν σε -ίδα: σανίδα, κατσαρίδα, γίδα, γαρίδα, βίδα, ακρίδα, νυχτερίδα, αλυσίδα.
8 Λέξεις που τελειώνουν σε -άδα: μπουγάδα, αγελάδα, λεμονάδα, αχιβάδα, γενειάδα, λαμπάδα, καμινάδα, μαρμελάδα.
8 Λέξεις που τελειώνουν σε -άδι: αχλαδι, πηγάδι, σκοτάδι, παξιμάδι, λάδι, λιβάδι, ζαρκάδι, πετράδι.ΦΩΝΗ9  ΦΩΝΗ1 ΦΩΝΗ2 ΦΩΝΗ3 ΦΩΝΗ4 ΦΩΝΗ5 ΦΩΝΗ6 ΦΩΝΗ7 ΦΩΝΗ8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ