Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


18 Ιαν 2014

Πλανήτες και Διάστημα στο Νηπιαγωγείο: Παιχνίδι Φωνολογικής Ενημερότητας/Επίγνωσης για τις Καταλήξεις

 Αξιοποιώντας το εποπτικό υλικό του sparklebox που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:
προτείνονται ακολούθως 9 διπλές καρτέλες φωνολογικής ενημερότητας/επίγνωσης για τις καταλήξεις των βασικών εννοιών στην θεματική ενότητα ΠΛΑΝΗΤΕΣ/ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Οι κάρτες κόβονται και πλαστικοποιούνται και τα παιδιά προσπαθούν να ταιριάξουν την λέξη με τη σωστή κατάληξη.

Για το ίδιο θέμα μπορείτε ΕΔΩ να βρείτε τις υπόλοιπες
10 αναρτήσεις του ιστολογίου.

30 χρήσιμες συνδέσεις για την ίδια θεματική ενότητα θα βρείτε ΕΔΩ.


πλα10 ΠΛΑ1 ΠΛΑ2 ΠΛΑ3 ΠΛΑ4 ΠΛΑ5   ΠΛΑ6ΠΛΑ7ΠΛΑ8 ΠΛΑ9

3 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!! ;)

Nina είπε...

Πολύ ωραίο παιχνίδι!!!το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!!!
Οταν μπαίνω στο ιστολόγιο σου !!!Χάνομα!Τί υπέροχο υλικό!!!τα φύλλα εργασίας σου φανταστικά!!Πάντα δημιουργική !!!Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την συμπαράσταση σου !!!

Προσχολική Παρεούλα είπε...

Μεγάλη μου δασκάλα το υπέροχο έργο σου το αναγνωρίζουμε όλες και σε ευχαριστούμε .
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτού του είδους βοήθειας για να γινόμαστε κι εμείς καλύτερες στη δουλειά μας .. Το βραβείο που σου στέλνω είναι μία ένδειξη αγάπης και μεγάλης εκτίμησης προς το ιστολόγιο σου .
Σε ευχαριστώ ..

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ