Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

8 Ιαν 2014

Χειμερινά Φρούτα: δραστηριότητες και φύλλα εργασίας για τα πορτοκάλια του Χειμώνα (μέρος πρώτο)


Ακολουθεί το πρώτο μέρος ενός μικρού αφιερώματος στη θεματική ενότητα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ως υποενότητα των ΦΡΟΥΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ με 5 χρήσιμες συνδέσεις και προτάσεις δραστηριοτήτων και φύλλων εργασίας.

Βρείτε ΕΔΩ το δεύτερο μέρος του "αφιερώματος" στη θεματική ενότητα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ του Χειμώνα.

1.
http://www.crafty-crafted.com/recycle-craft-materials/toilet-paper-roll-orange/
(κατασκευή - πορτοκάλια σε πιάτο)
2.
http://craftyville.squidoo.com/orange-crafts
(κατασκευή -πορτοκάλι από τσόχα)
3.
http://www.activityvillage.co.uk/bowl-of-oranges-collage
(κατασκευή - μπωλ με πορτοκάλια)
4.
http://buggyandbuddy.com/hanging-citrus-fruit-craft-based-book-orange-january/
(κατασκευή - κρεμαστό πορτοκάλι - με αναλυτικές οδηγίες)
5.
http://www.experiland.com/html_projects/LS/10111101_LS_Mummify%20an%20orange.htm
(πρόταση πειράματος με πορτοκάλια)

Προτείνεται επίσης ένας πίνακας αναφοράς με τα μέρη της πορτοκαλιάς, εναλλακτική χρήση του πίνακα με κινητές καρτέλες λέξεων και ως ατομικό φύλλο εργασίας. Ακόμα, μπορούν να γίνουν μαθηματικές δραστηριότητες με τους "φίλους" του 10, μοιράζοντας 10 πορτοκάλια σε 2 καλάθια και συμπληρώνοντας το συνοδευτικό φύλλο ή να γίνουν ατομικά ή και ομαδικά φύλλα εργασίας του "κύκλου ζωής" του πορτοκαλιού (δίνεται και ο συνοδευτικός πίνακας αναφοράς) αλλά και φύλλο εικαστικής δημιουργίας ή ένα σταυρόλεξο του πορτοκαλιού.πο14 πο1 ΠΟ2 πο3 πο4 ΠΟ5 πο6  πο8  πο9
πο10 πο11 ΠΟ12 πο13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ