Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

27 Φεβ 2014

9 Βραβεία....με ένα μεγάλο ευχαριστώ

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία απολογούμαι) αναρτώ τα βραβειάκια, όλα τους μοναδικά και συγκινητικά, που έλαβα από αξιόλογες συναδέλφους, το έργο των οποιών παρακολουθώ και θαυμάζω καθημερινά.
Ξεκινώ από το βραβείο της Έλενας με την εκπληκτική της Kinderella και τις πρωτοποριακές της κατασκευές και διαθεματικές προσεγγίσεις. Έλενα, σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι. Πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό....Συνεχίζω με την Ντίνα και τα ταξιδιάρικα Νήπια που ταξιδεύουν, μια νέα αλλά εξαιρετικά δυναμική σελίδα με πρωτότυπες διδακτικές προτάσεις και εκπαιδευτικές εφαρμογές. Ντίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ...
Για το ίδιο βραβείο ευχαριστώ και την Γαλήνη και τις ευφάνταστες, πρωτοποριακές της Ιδέες για Δασκάλους (και όχι μόνο). Γαλήνη μου, σ'ευχαριστώ πολύ....
Για το ίδιο βραβείο θα ευχαριστήσω και την Αριάδνη και το Νηπιαγωγείο της, πάντα δοτική και ανατρεπτική... Αριάδνη, η χαρά της προσφοράς....Αριάδνη μου, σ'ευχαριστώ πολύ...Συνεχίζω με τη Βούλα και την μοναδική της Προσχολική Παρεούλα, μια παρεούλα στην οποία κάθε παιδί (και όχι μόνο) θα επιθυμούσε να ανήκει, μια σελίδα φτιαγμένη από μια εξαιρετική εκπαιδευτικό με αγάπη και μεράκι...Βούλα μου, να είσαι καλά, σ'ευχαριστώ πολύ...


Συνεχίζω με τη Νίνα, την μοναδική, υπέροχη, ανατρεπτική "καλλιτέχνη" της Προσχολικής Αγωγής και το Kindergarten Art Class. Μέσα από τη σελίδα της Νίνας, η εικαστική αγωγή στο Νηπιαγωγείο νομίζω ότι αναβαθμίζεται, παίρνει άλλη διάσταση...Νίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ....Συνεχίζω με τη Μάρω, το καλό μας το κορίτσι, πάντα με την καλή κουβέντα, πάντα με τη ποιοτικότερη συνεργατική στάση, που μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά της μοιράζοντας βραβεία χαράς. Μάρω μου, σ'ευχαριστώ πολύ. Τα παιδιά της Μακρακώμης, που σε έχουν τώρα πια κοντά τους είναι από τα τυχερότερα ολόκληρης της Ελλαδας.  
Συνεχίζω με την Άννα και το Σεντουκάκι της που κρύβει χίλιους θησαυρούς, πολύτιμους για όλες και όλους μας και μοναδικούς. Άννα μου, σ'ευχαριστώ πολύ...Θα τελειώσω με την Μαρία και το υπέροχο Ταξίδι στον κόσμο των Νηπίων. Πάντα ανατροφοτική, υποστηρικτική, ευγενική η Μαρία είναι για όλες και όλους εκεί. Μαρία μου, σ'ευχαριστώ πολύ...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες πολύ. Μου δίνετε την ευκαιρία να δώσω βραβειάκια στα 10 πρωτοεμφανιζόμενα ιστολόγια που ακολουθούν μαζί με τις θερμότερες ευχές για δημιουργική συνέχεια:

1. Την Έφη http://kidsofworld1.blogspot.gr/
2. Την Ευδοκία (για την καινούρια αρχή)
http://astropeleki.wordpress.com/ 
3. Την Γιώτα Καλτσίδου
http://9nipkavala.weebly.com/index.html
4. Την Γιώτα Κουφοβασίλη
 http://niparrianwn.blogspot.gr/2014/02/blog-post_26.html
5. Το Ανθάκι http://anthaki.com/
6. Τη Λίτσα http://2oniplitsa.weebly.com/index.html
7. Το 4ο Νηπιαγωγείο Χρυσούπολης:
http://4nip-chrys.blogspot.gr/
8. Την Μένια: http://nhpiakiaendrasei.blogspot.gr/
9. Την Μαρία: http://louloudoparea.blogspot.gr/
και
10. Την Βασιλική:http://nikoybasilikh.blogspot.gr/

Κορίτσια, διαλέξτε όποιο βραβειάκι σας αρέσει περισσότερο. 
Να είστε καλά και καλή συνέχεια.

Αναγνωρίζοντας ότι μερικές πρώτες εμφανίσεις - "φρέσκιες" προσπάθειες ενδεχομένως να μου ξέφυγαν, επιφυλάσσομαι για την επόμενη απονομή και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

Εντός των ημερών θα αναρτήσω και τα εικονίδια των βραβείων στο πλάι του ιστολογίου. Για παλαιότερες απονομές, δείτε την ετικέτα ΒΡΑΒΕΙΟ.

Να είστε όλοι και όλες σας καλά. Σας ευχαριστώ πολύ....

7 σχόλια:

Γιώτα είπε...

Αυτό δεν το περίμενα!!! Μεγάλη τιμή μου κάνεις Τάνια!!!! Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Και μόνο που διαβάζεις μέσα από το blog τη δουλειά μου αποτελεί βράβευση για μένα! Και πάλι σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
(θα διαλέξω το πράσινο, είναι το αγαπημένο μου χρώμα!!)

ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ είπε...

ΤΑΝΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ...ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ Ο ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!

Προσχολική Παρεούλα είπε...


Τόσα και άλλα τόσα βραβεία , σου αξίζουν αγαπητή μας Τάνια .
Θεωρώ ότι είσαι το Αλφα και το Ωμέγα για όλα αυτά που ψάχνουμε καθημερινά ... Και αλήθεια πόσο μικρά φαντάζουν τα δικά μας μπλογκ μπροστά στο δικό σου γίγα-μπλογκ !!!!!!!!

Unknown είπε...

Τάνια πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βράβευση του blog μου. Σε ευχαριστώ γιατί με παρακολουθείς από τα πρώτα μου δειλά βήματα και δε σταμάτησες να με εμψυχώνεις και να με στηρίζεις.
Ελπίζω να φανώ και εγώ αντάξια εμπιστοσύνης σου....
Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και δημόσια γιατί με το τόσο υλικό που απλόχερα και ανιδιοτελώς μας προσφέρεις έχουμε εμπλουτίσει το προσωπικό μας αρχείο.
Να ΄σαι καλά...

Έφη Μπακή είπε...

Τάνια μου σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για το απρόσμενο βραβείο, που μου χάρισες!!! Νιώθω μεγάλη τιμή να μου δίνεις εσύ προσωπικά βραβείο με το τόσο πλούσιο σε υλικό και δραστηριότητες blog που έχεις!!!! Πραγματικά, μου δίνεις πολύ χαρά!!!

Έφη Μπακή είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Maro Oikonomou είπε...

Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου Τάνια μου!! Τα αξίζεις όλα κι άλλα τόσα!!! Μακρακωμη λέγεται, κοντά έπεσες! Τα φιλιά μου και καλή συνέχεια!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ