Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

1 Φεβ 2014

Παροιμίες για τον μήνα Φεβρουάριο: ανασυνθέτοντας τις παροιμίες του Φλεβάρη

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης με τα παζλ για τις παροιμίες του Φλεβάρη, προτείνεται ακολούθως ένα παιχνίδι ανασύνθεσης των παροιμιών με στρογγυλές κάρτες. Οι κάρτες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και για την ανάμειξη των παροιμιών και την διαμόρφωση "φανταστικών" παροιμιών ως γλωσσικα παιχνίδια. Επίσης, δίνονται οι κάρτες με τα γράμματα του Φεβρουαρίου για παιχνίδια ανασύνθεσης του ονόματος του μήνα.

Στην ετικέτα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ θα βρείτε
τις 6 σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου.

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
ΕΔΩ

Παροιμίες για τον Φεβρουάριο θα βρείτε επίσης στον σύνδεσμο:

http://www.paidika.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=534&Itemid=83&limit=1&limitstart=2

ΦΕΕ1 ΦΕΕ2 φεβρ7 ΦΛ1 ΦΛ2ΦΛ3 ΦΛ4 ΦΛ5 ΦΛ6 ΦΛ7 ΦΛ8 ΦΛ9

2 σχόλια:

Maro Oikonomou είπε...

Πολύ καλό υλικό! Ευχαριστούμε Τάνια!

Σοφία είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑΝΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ