Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

13 Φεβ 2014

Προτάσεις δραστηριοτήτων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δίνει μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για την αξία της αγάπης. Τι σημαίνει για μας ΑΓΑΠΗ, ποιους αγαπάμε και ποιοι μας αγαπούν, να δώσουμε ένα χρώμα στην αγάπη, να κάνουμε υποθέσεις (αν η αγάπη ήταν.....), να πούμε πράγματα και συναισθήματα που μας θυμίζουν την αγάπη, να ζωγραφίσουμε την αγάπη και να φανταστούμε πώς θα ήταν η ζωή χωρίς αγάπη....

Ακολούθως προτείνονται δύο ατομικά φύλλα εργασίας και μια ομαδική κατασκευή "το Στεφάνι της αγάπης" που μπορεί να γίνει και σαν μόμπιλε, όπου οι καρδούλες μπαίνουν η μία κάτω από την άλλη, ενώ δίνονται και μερικές λέξεις για την ακροστιχίδα της αγάπης (ενδεικτικές): αγκαλιά, γέλιο, ακούω και παρηγορώ.... Επειδή η αγάπη είναι λέξη μαγική, προφανώς τα παιδιά θα βρουν ένα σωρό άλλες λέξεις που συνδέονται με την λέξη αγάπη που θα δώσουν με τη σειρά τους αφορμή για επιπλέον επεξεργασία....
Το ένα φύλλο εργασία είναι εμπνευσμένο από τον σύνδεσμο:
http://livelaughilovekindergarten.blogspot.gr/2013/02/five-for-friday_15.html

Επίσης, μπορείτε ΕΔΩ να δείτε τα καπελάκια-καρδούλες που έφτιαξε η Έλενα.

ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ, ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

αγα7 ΑΓ1 ΑΓΑ1
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΟΜΑΔΙΚΗ – ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
αγα2 αγα3
Η ΑΚΡΟΣΤΙΧΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
ΑΓΑ4 ΑΓΑ5 ΑΓΑ6

5 σχόλια:

Νηπιαγωγείο Αρριανών είπε...

Τι γλυκιά και γεμάτη αγάπη ανάρτηση!! Ειδικά το στεφάνι της αγάπης θα το αξιοποιήσω αύριο!! Πολύ ωραίες οι ιδέες σου!!

Estrella είπε...

Αγαπησιάρικη ανάρτηση!Και το στεφάνι της αγάπης η αδυναμία μου!!! Μπράβο Τάνια

Estrella είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ , ΘΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΘΕΙ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑΝΙΑ !!!!! -christine-

Nina είπε...

πολύ ωραίες ιδέες!!!Τάνια ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι και μας αγαπάς!!!Με αγάπη σε σένα και στο ιστολόγιο σου!!!!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ