Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


24 Φεβ 2014

Η Σαρακοστή στο Νηπιαγωγείο: Επιτραπέζια παιχνίδια με τα σαρακοστιανά φαγητά


Παρόμοια με προηγούμενη ανάρτηση με τα ζώα σε χειμερία νάρκη, την οποία μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο
και τις οδηγίες των παιχνιδιών από την αρχική ιδέα της Αριάδνης

ακολουθεί μια πρόταση για δύο επιτραπέζια παιχνίδια με τα φαγητά της Σαρακοστής.

Στο πρώτο παιχνίδι που παίζεται με δύο ή τρεις παίκτες (ανάλογα με τον αριθμό των παικτών εκτυπώνουμε τις κενές καρτέλες), τα παιδιά καλούνται να συμπληρώσουν την καρτέλα τους μόνο με σαρακοστιανά φαγητά.

Στο δεύτερο παιχνίδι τα παιδιά ρίχνουν το ζάρι και μόνο αν πέφτουν σε κουτάκι με σαρακοστιανό φαγητό συμπληρώνουν το παζλ του χαρταετού. Όποιο παιδί συμπληρώσει πρώτο τα παζλ των χαρταετών είναι ο νικήτης.

Για αποκριάτικα παιχνίδια, δείτε επίσης ΕΔΩ
ενώ ευρετήριο αναρτήσεων θα βρείτε ΕΔΩ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και η πρόταση της Μάρλεν με το memory game της αποκριάς:


ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΣΑΡ6 σαρ1  σαρ2σαρ3 σαρ4 ΣΑΡ5

4 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ ΒΡΕ ΤΑΝΙΑ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΣΩΖΩ ΠΑΡΑΥΤΑ!

Βαγγελή Κλεοπάτρα είπε...

Τάνια καταπληκτικά!!!!! Αύριο θα τα εκτυπώσω να τα παίζουμε!!!! Ευχαριστούμε!!!

Nina είπε...

ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΙΔΈΑ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ!!!ΤΑ ΚΡΑΤΆΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ!!!

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΤΑΝΙΑ ΦΟΒΕΡΑ! ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΟΥ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ