Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

6 Φεβ 2014

Απόκριες στο Νηπιαγωγείο: Παιχνίδι-παζλ, ντόμινο και κάρτες γραφής για τις Απόκριες

Για την θεματική ενότητα ΑΠΟΚΡΙΕΣ προτείνεται ακολούθως ένα παιχνίδι-παζλ ανασύνθεσης της εικόνας με 3 κομμάτια, ένα ντόμινο με αποκριάτικες εικόνες και 3 πενταπλές κάρτες γραφής και αναφοράς με αποκριάτικη θεματολογία: μάσκα, κλόουν, καπέλο, καρνάβαλος, χαρταετός, άρμα, στολή, αρλεκίνος, πιερότος, μασκαράς, καρναβάλι, κομφετί, σερπαντίνα, στολή, χορός...


ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΑΠΟΚΡΙΕΣ"

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΗΣ

κλοο8 ΚΛΟΟ1 ΚΛΟΟ2

ΚΛΟΟ3 ΚΛΟΟ4 κλοο5

ΚΛΟΟ6 ΚΛΟΟ7

4 σχόλια:

Νηπιαγωγός Πυθαγορείου είπε...

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑ! ΣΩΖΩ ΑΜΕΣΑ! ΦΙΛΙΑ!

Estrella είπε...

Μπράβο Τάνια!!!Εξαιρετικά και χρησιμότατα!!!Ευχαριστούμε :)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ είπε...

αχ!!! Τάνια δεν σε προλαβαίνω....πια ανάρτηση σου να προωτοκοιτάξω.... η μια πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη .....δεν προκάνω λέμε ούτε να σε αποθηκεύσω.....είναι και ο υπολογιστής μου υπό κατάρευση...... ευχαριστούμε !!!!!

Maro's kindergarten είπε...

Αποθηκεύτηκαν ήδη!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ