Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


5 Απρ 2014

Το Πάσχα μέσα από τις 5 αισθήσεις: πίνακες αναφοράς και “ανοικτά” φύλλα εργασίας

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει 5 πίνακες αναφοράς για τις 5 αισθήσεις του Πάσχα και 5 συνοδευτικά "ανοικτά" φύλλα εργασίας.

Ενδεικτικά αναφέρονται:
για την όραση: βλέπω την εκκλησία, τον Εσταυρωμένο, πασχαλίτσες, αρνάκια, τον Επιτάφιο, το "κάψιμο" του Ιούδα.
για την ακοή: ακούω καμπάνες, ψαλμούς, τον Ακάθιστο Ύμνο, το τσούγκρισμα των αβγών, το γλέντι και τα τραγούδια της Κυριακής του Πάσχα, κροτίδες-πυροτεχνήματα.
για την αφή: πιάνω την λαμπάδα μου, το φαναράκι του Πάσχα, το καλαθάκι με τα αβγά, κοτοπουλάκια, κεράκια, βάφω πασχαλινά αβγά.
για την όσφρηση: μυρίζω τη μαγειρίτσα, τα κουλουράκια, το πασχαλινό τσουρέκι, τον οβελία, πασχαλιές, παπαρούνες και άλλα λουλούδια,
για τη γεύση: τρώω μαγειρίτσα, κουλουράκια, κόκκινα αβγά, πασχαλινό τσουρέκι, σοκολατενιο αβγό, αρνάκι.

   Για αναλυτικό ευρετήριο αναρτήσεων σχετικά με το Πάσχα
(45 αναρτήσεις)

αι11αι1 αι2αι3 αι4αι5

αι6 αι7 ΑΙ8 ΑΙ9 ΑΙ10
 
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
αι12

3 σχόλια:

Μαρία Γιαννίκη είπε...

Ευχαριστούμε Τάνια σας!!!!

Maro Oikonomou είπε...

Πολύ καλό Τάνια μου!!

Magiko Kapelo είπε...

Μου αρέσουν απίστευτα αυτές οι δραστηριότητες που συνδέουν ένα θέμα με τις 5 αισθήσεις!!!
Σ' ευχαριστούμε πολύ Τάνια μου!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ