Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


8 Ιουν 2014

4o Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης


Το Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 20 έως 22 Ιουνίου 2014

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας σε θέματα εκπαίδευσης, ψυχολογίας και ειδικής αγωγής. Επίσης, η διατύπωση προτάσεων για το μέλλον της εκπαίδευσης στη χώρα μας και η παρουσίαση ερευνητικών και παιδαγωγικών  εμπειριών από διακεκριμένες προσωπικότητες στο χώρο της εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής. 

Κεντρική θεματική του Συνεδρίου θα είναι:
«Σύγχρονες αναζητήσεις της Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα – εμπειρίες και προοπτικές» 

Αλλες θεματικές ενότητες Συνεδρίου:
• Σύγχρονες τάσεις διάγνωσης και αντιμετώπισης ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
• Διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και δυσλεξίας
• Αξιολόγηση δομών και υπηρεσιών Ειδικής Αγωγής
• Σχολική, κοινωνική και επαγγελματική ένταξη ΑμΕΕΑ.
• Εκπαιδευτική και θεραπευτική παρέμβαση ΑμΕΕΑ
• Παραβατικότητα και εφηβική ηλικία
• Τοπική αυτοδιοίκηση και εθελοντικές οργανώσεις στην Ειδική Αγωγή
• Συμβουλευτική γονέων παιδιών ΑμΕΕΑ
• Εκπαίδευση παιδιών με ψυχοσυναισθηματικές διαταραχές
• Προβλήματα εκπαίδευσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων
• Σχολικός εκφοβισμός
• Νεότερα ευρήματα νευροεπιστημών και εκπαίδευσης
• Εκπαίδευση χαρισματικών μαθητών


Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση εγγραφής συνέδρου και για το έντυπο εισηγητή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ