Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


31 Αυγ 2014

Πρόταση ενημέρωσης των γονέων για το Νηπιαγωγείο: χρήσιμοι σύνδεσμοι και ψηφιοποιημένο καλωσόρισμα

Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι σχετικά με την εισαγωγική ενημέρωση των γονέων για το Νηπιαγωγείο. Αν και κάθε Νηπιαγωγείο έχει διαφορετικές ανάγκες, σε γενικές γραμμές οι ακόλουθοι σύνδεσμοι και το ψηφιοποιημένο καλωσόρισμα που ακολουθούν, μπορούν να δώσουν ερεθίσματα για τη διαμόρφωση ενημερωτικών εντύπων για τους γονείς του Νηπιαγωγείου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


1.
http://blogs.sch.gr/35nipperist/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD/
2.
http://blogs.sch.gr/17nippell/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82
3.
http://litsagaziotou.blogspot.gr/2014/08/blog-post_29.html
4.
Ακολουθεί ένα παράδειγμα απλού "ψηφιακού" καλωσορίσματος για τους γονείς του Νηπιαγωγείου. Παρόμοια ενημερωτικά (ανάλογα με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες του σχολείου αλλά και τις προτεραιότητες των εκπαιδευτικών) θα μπορούσαν να αποσταλούν στους γονείς των παιδιών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Θα βρείτε το καλωσόρισμα στον σύνδεσμο που ακολουθεί σε μορφή αρχείου ppt:
(κλικ στο Αρχείο, μετά Λήψη και μετά Microsoft Powerpoint)

Ακολουθούν μερικές πιο πρόσφατες αναρτήσεις και συνδέσεις:
5.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2018/08/blog-post_30.html
(παραμύθι αντί επιστολής για τους γονείς, για τις πρώτες μέρες στο Νηπιαγωγείο)
6.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2018/08/blog-post.html
(ποίημα + δωράκι καλωσορίσματος για τις πρώτες μέρες)
7.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2015/08/blog-post_29.html
(αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Νηπιαγωγείου, αποστολή καρτ ποστάλ)
8.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2015/08/blog-post_25.html
(ψηφιακό καλωσόρισμα για το Νηπιαγωγείο). 
Η ανάρτηση περιλαμβάνει επιπλέον χρήσιμες συνδέσεις.4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ......!!!!!!!!!
-christine-

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!!!

ΒΑΡΤΑΜΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ είπε...

πολύ χρήσιμα όλα Τάνια μου!!!!!!Ευχαριστούμε!!!

Δανάη είπε...

Πολύ σωστά όσα αναφέρεις στη παρουσίαση!!!!
Καλό μήνα Τάνια!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ