Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


14 Σεπ 2014

Προτάσεις “ανιχνευτικών” δραστηριοτήτων και φύλλων εργασίας για τις Πρώτες Μέρες στο Νηπιαγωγείο


Με αφορμή το υλικό της συναδέλφου Γεωργίας Μουντζούρη σχετικά με "ανιχνευτικές" δραστηριότητες στη μαθησιακή περιοχή των Μαθηματικών για τις πρώτες μέρες στο Νηπιαγωγείο, ακολουθούν μερικές προτάσεις ανοικτών φύλλων εργασίας που μπορούν να βοηθήσουν στη διερεύνηση των πρότερων γνώσεων των νηπίων (και προνηπίων) της τάξης.

Παρόμοιες προτάσεις μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους:
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

μου7  μου8 μου9 μου10 μου11 μου12 μου14 μου13

1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ! ΚΑΤΙ (ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ) ΕΚΑΝΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ