Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


22 Αυγ 2015

Ψηφιακό Βιβλίο (e-book) με δραστηριότητες για το Φθινόπωρο

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τον πρώτο τόμο διαθεματικών δραστηριοτήτων για το Φθινόπωρο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου (e-book).


Ένα ακόμα ψηφιακό βιβλίο (e-book) 
για τον Χειμώνα θα βρείτε εδώ.

Ψηφιακό βιβλίο (e-book) 415 σελίδων για τα Γράμματα
θα βρείτε εδώ.
9 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

Είσαι απίστευτη κορίτσι! Μπράβο σου!!! Σε θαυμάζω!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

Sophia N είπε...

Πραγματικά.... ασταμάτητη!!!!! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου, Τάνια! Να είσαι σίγουρη πως θα την εκτιμήσουμε δεόντως... Ευχαριστούμε πολύ!

Λία Μαντέσου είπε...

Ευχαριστούμεεεεεεε!!!!!!

Unknown είπε...

Τάνια μου συγχαρητήρια για την αξιόλογη δουλειά σου και την πολύτιμη πρωτοβουλία να συγκεντρώσεις το υλικό σου σε e-book !!!!!!!!!!!!

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΑΝΙΑ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Έφη Μπακή είπε...

Συγχαρητήρια Τάνια μου για την προσφορά σου!!!!!!!!!!!!

Μίκα Παντελέων είπε...

Μπράβο Τάνια.Είσαι απίστευτα δημιουργική.

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

Συγχαρητήρια Τάνια μου !!!!!!!! Ευχαριστούμε για το υλικό που μας προσφέρεις .Να είσαι γερή και πάντα δημιουργική !!!!!!!!!!!!!

Μαρία Γιαννίκη είπε...

Τάνια μου μας αφήνεις άφωνες για μια ακόμη φορά, όχι μόνο για την δουλεία σου-τόσα χρόνια ξέρουμε πόσο δημιουργική είσαι-αλλά με το πόσο μας βοηθάς!!!!!!Για μια ακόμη φορά σε χιλιοευχαριστούμε!!!!!!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ