Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

22 Αυγ 2015

Κάρτες πρώτης ανάγνωσης και γραφής (με δισύλλαβες λέξεις) για τη γωνιά γραφήςΕμπλουτίζοντας τη Γωνιά της Γραφής
στο Νηπιαγωγείο:
εποπτικό υλικό και δραστηριότητες
για την πρώτη ανάγνωση και γραφή

Η γωνιά της γραφής είναι από τις πιο σημαντικές στο Νηπιαγωγείο. Ανάλογα με τη θεματική ενότητα που η νηπιαγωγός διαπραγματεύεται κάθε φορά, μπορεί να εμπλουτίζει τη γωνιά της γραφής με πίνακες ή κάρτες αναφοράς, προκειμένου για την εξάσκηση βασικών δεξιοτήτων πρώτης ανάγνωσης και γραφής, κυρίως κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δραστηριοτήτων του ημερήσιου προγράμματος. Με στόχο επομένως την καλλιέργεια του αναδυόμενου γραμματισμού και την ανάπτυξη συμπεριφορών ανάγνωσης και γραφής, προτείνονται οι ακόλουθες κάρτες αναφοράς με ολιγοσύλλαβες λέξεις από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου, και δίνονται ενδεικτικά δύο παραδείγματα καρτών γραφής-αντιγραφής λέξεων, τα οποία μπορούν να πλαστικοποιηθούν για πολλαπλές χρήσεις.

ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ

ΦΥΛΛΑ ΓΡΑΦΗΣ 
(2 templates)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ